Nieuw logo

 

Onder het moto “ stil staan is achteruit gaan” hebben wij onze nieuwe toekomstvisie en -plannen vastgelegd. Investeren in een modern machinepark en grotere productieruimte. Deze zoektocht bracht ons in Stekene, waar een gerenommeerde schrijnwerkerij over te nemen was, wegens pensioengerechtigde leeftijd van de zaakvoerder. Vanaf 01/01/2018 kunnen wij de samenwerking en overname bekendmaken van Rodan interieur BVBA en Luc Van Daele BVBA. Door het bundelen van jarenlange ervaring en jonge dynamiek, zal er in de toekomst een ploeg van kwalitatieve vakmensen klaar staan om samen jullie projecten en dromen waar te maken.

Wij blijven uw partner voor het uitvoeren van schrijnwerken en totaalafwerking, startende in de ruwbouwfase tot de laatste afwerkingen. Ook voor de renovatie van uw badkamer blijven wij een vertrouwd aanspreekpunt en voeren wij alles uit in eigen beheer. We zullen ook gebruik maken van een nieuw tekenpakket waardoor we foto-realistische plannen kunnen koppelen aan de productie.

Volg onze projecten en activiteiten op www.facebook.com/rodaninterieur en www.rodan-interieur.be en aarzel niet om ons te contacteren via info@rodan-interieur.be. Tot binnenkort!